Om AktivSäljsupport Syd AB

AktivSäljsupport startade 2008. Vår styrka är att vi är ett modernt företag med korta beslutsvägar.

Organisation

Vi ser förändring som en drivkraft och har anpassat företaget för att kunna arbeta flexibelt. Marknaden förändras hela tiden och nu fortare än någonsin när mycket förändras med den digitalisering som pågår. För att följa med och utbilda oss med rätt saker deltar vi i branschens olika seminarieutbud och tar del av de rapporter som påverkar dagligvaruhandeln.

Dagligvaruhandeln har idag ett mycket större antal varumärken än när vi startade 2008. Butiker förändras och anpassas till konsumenternas förändrade beteende. En förändring som är ständigt pågående.

Specialitet

Många uppdragsgivare anlitar AktivSäljsupport för idé och genomförande av ibland spektakulära events i butik. En annan vanlig form är att vi själva initierar olika samdemonstrationer mellan varumärken som ger varandra synergier. Vi erbjuder kompetent projektledning ner till enskild butik.

Filosofi

Mängden små val i butik kan vara tröttsam för många. Det vet vi och därför anstränger vi oss för att inspirera våra leverantörers och butikers konsumenter. De ska känna att de gjort ett bra val. De ska uppleva matglädje och få ett ökat självförtroende.

Nöjda kunder

De kunder vi arbetat med sedan 2008 har alltid rekommenderat oss och själva stannat kvar som uppdragsgivare. Det är ett gott betyg på våra tjänster och ett kvitto på att vi har rätt personal i butik. AktivSäljsupport har uppdrag i samtliga kedjor och har både butiker och varumärkesleverantörer som uppdragsgivare. Det som kännetecknar våra uppdragsgivare är att de står för en hög kvalitet både i sitt sortiment och i sitt uppträdande i butik. Vi har en gemensam värdegrund att arbeta utifrån.

Vi

Idag är det 60 personer som arbetar med oss. De är kompetenta, proffsiga och självständiga i butik. När vi åtar oss ett uppdrag och kommer till butiken ska personal i butiken reagera positivt. De ska veta att när vår personal kommer så blir det lättare och roligare för de som handlar samt de som jobbar i butiken.

I spetsen

Alla våra matinspiratörer har eller håller på att få utbildning i butik och vi uppdaterar dem kontinuerligt så att de kan vara i front för alla nya trender på marknaden. De är utrustade med bästa redskap och tillbehör tex induktionshällar och riktiga bordsugnar.

Vi har även Pär Mobergs Mourrikka, Spädgrisgrill, kylar, tält, gasol- kol- och vildmarksgrillar, kylar och chokladfontäner mm. Och det vi inte har skaffar vi oss gärna. Testa oss!!!

AAA - Högsta kreditvärdighet

bild på kvinnlig och manlig personal